Blomsterbud med rabattkod!

Du kan med fördel skicka blombud med en rabattkod från Interflora!


Blommor är en av Moder Jords viktigaste gåvor till oss människor. Deras skönhet är så lockande att de har tjänat som teman för artister sedan tidernas gryning, och de ger också doftande nöjen som får vem som helst att buga.

Vi måste också komma ihåg att de är levande varelser, precis som du och jag, som väcker hänsyn och intresse för människor från alla samhällsskikt. Interflora är Sveriges största blomsterhandlare, och förutom Interflora butiksnätverket erbjuder man nu en Blomsterbud på internet, där du enkelt och bekvämt kan köpa fantastiska blomsterarrangemang till en affärskompis eller någon du bryr dig om.

Vi rekommenderar att du kikar på blombudsportalen efter en aktuell rabattkod hos Interflora!

Interflora är en plats där en ros är mer än bara en ros.


Sedan 1923 har Interflora hjälpt till med utvecklingen av mellanmänskliga band. Deras huvudkontor ligger i Bromma, med mer än 35 heltidsanställda, men de är spridda över Interfloras nätverk. Interfloras ursprungliga logotyp går tillbaka till 1900-talet och inkluderar färska Interflora-butiker och blomsteragenter på cirka 400 platser i Sverige. De har varit i e-handelsbranschen sedan 1995, och de kan anses vara pionjärer för att vara de första att möta detta digitala behov. Företagets mission har alltid varit att vara det första alternativet för florister och affärspartners genom att ligga steget före konkurrenterna när det gäller utbud och kvalitet.

Blommor som passar alla tillfällen


Interflora.se erbjuder ett brett utbud av blomsterarrangemang, från enkla krukväxter till stora rosbuketter för de mest romantiska tillställningarna. Designen är främst upp till dig, oavsett om det är en blygsam vit lilja för en begravning, en underbar bukett pioner för brudparet eller en härlig plantering av orkidéer för att förstärka affärspartnerskap. Enklare val, som en strutschoklad, plyschdjur eller ett härligt gratulationskort, är alla tillgängliga för att passa dina blommiga känslor. Interfloras webbplats listar följande blomgramkategorier:

  • Blommor för företag
  • Blommor till en begravning
  • Rosor \sBuketter
  • Choklad ska skickas.
  • Blommar på våren
  • Härliga krukväxter
  • Växter i krukor
0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla